Visa ditt rätta jag och stärk ditt eget personliga varumärke

Igår hamnade jag på en föreläsning med Anna-Karin Lingham. Under en timme berättade hon och inspirerade oss om vikten av att utveckla det personliga varumärket för att se nya möjligheter och får bättre resultat. Genom att tydliggöra din identitet stärker du din självbild. Om du tydliggjort din självbild vågar du också stå för det som är du.

Mervärdet med ett tydligt och starkt personligt varumärke tjänar lika mycket företaget du arbetar på och de människor du omger dig av. Oavsett vad vi tycker om det så kommunicerar vi med allt vi gör och säger. Det finns alltid en skillnad i hur vi uppfattar oss själva och hur andra uppfattar oss. Om du agera konsekvent och tydligt utifrån din identitet påverkar det bemötande och resultat du får från andra.

Visa ditt rätta jag

År 2013 släppte hon boken Visa ditt rätta jag som är en handbok där läsaren gör en resa med sitt eget personliga varumärke. Boken handlar både om individuella framsteg och om hur samarbetet med andra kan bli mer givande. Det handlar också om hur läsaren kan bidra till att stärka sin arbetsgivares varumärke – allt för att skapa gemensam nytta och framgång.

Genom att utveckla ditt personliga varumärke ökar du dina chanser att att nå dina mål och samarbetet med andra blir smidigare. I boken förklarar Anna-Karin hur allt hänger ihop när det kommer till personlig utveckling. Den innehåller även listor och tips som hjälper dig på vägen.

 

Om jag kom därifrån med en av hennes böcker? Jodå, det gjorde jag för just nu står jag i ett läge på min arbetsplats där jag känner att jag är otydlig i min roll och jag förstår att det hänger mycket på mig själv. Och då välkomnar jag en bok som kan styra mig åt rätt håll.

Här en liten film som kan inspirera dig lite också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close