Veckans gästbloggare är Kim M.Kimselius

Kim M KimseliusJag är Kim M. Kimselius, författare av bland annat fristående Historiska Äventyrsböcker, uppbyggda runt riktiga historiska händelser där varje bok har en gedigen faktadel för vetgiriga.

Med debutboken Tillbaka till Pompeji gjorde jag dundersuccé och har alltsedan dess fängslat läsare i alla åldrar med sina detaljrika, spännande böcker. I mina böcker väver jag samman fakta med fantasi på ett så sinnrikt och fängslande sätt att man inte kan sluta läsa. Mina böcker ger spänning för stunden och lärdom för livet.

Jag skriver även fantasy, spökböcker, tonårsböcker, deckare och hästböcker och har även gett ut en två böcker om skrivandet och en novellsamling. Läs mer om mig och mina böcker.

Ännu mer av Kim:

Läs Kims inlägg:

Del 1: Att skriva fantasy

Del 2: Att skriva fantasy

2 reaktioner på ”Veckans gästbloggare är Kim M.Kimselius”

  1. Härlig sida du fått igång Anna! Sitter och korrar egen text just nu, samtidigt som jag hjälper annan skribent. Hur smart är det, inte mycket. Funderar istället på att anlita dig, men jag ska ge det en månad till.

    Ha det bäst, kramar – Ninnan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close