Vad stod det i ditt senaste SMS?

Att det kan var så olika

Den här sommaren har varit väldigt olika för många människor har jag förstått. Vädret har inte alls stämt överens över landet. Under mina veckor i Hälsingland till exempel regnade det helt otroligt mycket. Så mycket att jag inte fick det där gjort som jag hade planerat och gräset hann jag inte klippa så många gånger eftersom det inte torkade upp.

Ibland har man tur

Efter att ha klafsat runt i pölarna där uppe åkte jag ner till Småland och där var det tvärtom väldigt torrt. Men jag klagar inte, jag fick ju ta del av båda världarna. När det sen var dags att åka hem tog jag en annorlunda tur med buss, tåg, tåg igen och sedan bil. På vägen hann jag både se mig om, träffa en go vän och delta i en motorcykelträff men ännu fler goa vänner. Det blev liksom crescendot på min ledighet då den avslutades med ett fantastiskt motorbuller.

I affären, på vägen till eller från

Under denna sommar har jag skickat ett antal SMS både hit och dit. Det blir ju gärna så. Jag vet inte om du har koll på vad som stod i det senaste SMS:et som du fick eller skickade men jag blev helt klart överraskad.

Kanske har du anat vad veckans skrivutmaning går ut på, kanske inte, men som vanligt så är det nog bäst att du tar en titt på filmen för att få veta. Och om du har lust att dela med dig av ditt senaste SMS får du gärna skriva det i kommentaren här nedan. Skulle vara så himla kul att få ta del av.

Lycka till nu!

 

2 reaktioner på ”Vad stod det i ditt senaste SMS?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close