Upp och iväg

Har du flugit luftballong nån gång?

För min del får det nog stannat vid tanken för jag är ganska så höjdrädd. Minns när jag skulle åka pariserhjulet och hur jag krampaktigt höll i mig. Jag tror jag blundade hela turen.

Det är det där att inte sitta fast som jag fasar för mest. Det ger mig en känsla av otrygghet att sitta i en öppen korg och ha möjligheten att ta mig över kanten. Den där känslan av att vara rädd för att tappa balansen trots att man sitter ner.

Däremot så åker jag gärna andra attraktioner där man flyger högt upp i luften eller berg och dalbana med höga backar som man snabbt åker nerför.

Att flyga är jag inte heller rädd för och jag fascineras av att åka högre och högre medan det på marken blir mindre och mindre. Tyvärr så ser man inte så mycket från ett flygplansfönster och väldigt snart är man ovanför molnen.

Veckans skrivutmaning

Tar dig upp i luften. Ja, det räcker med att du gör det i fantasin. Men jag rekommenderar dig att inte bara stanna där utan också göra lite research och ta reda på vad det innebär också. Hur låter ljud som färdas uppåt? Hör man vad folk säger?

Ta en titt på veckans film så får du veta lite mer i vanlig ordning. Lycka till!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close