Ett årslöfte och ett vattenfall av ord

ordord

Ett årslöfte till mig själv

Som jag sagt så har jag gett mig själv i årslöfte att skriva fler noveller. Det svåraste är nog alltid att komma igång. Och då menar jag med att komma igång och skriva ner, för i mina tankar pågår det ständigt ett flöde av historier.

När orden flödar

När jag väl kommit igång, som jag gjort nu, så börjar mer och mer av mina planer att ta form. Min plan är inte att skriva en novell eller kanske någon till, min plan är flera noveller som på sätt och vis hör ihop. Som planen är nu blir det tolv noveller, lika många som månaderna på ett år. Varje historia är fristående men det finns ändå en koppling.

En ständig process

Trots att jag inte sitter och skriver hela tiden jobbar mitt undermedvetna men planerna och när jag minst anar det dyker en historia eller en lösning upp som jag grubblat på. Känslan är fantastisk. Den här kreativiteten gör mig så lycklig. Att skriva gör mig lycklig. Och att hitta lösningar som jag känner mig nöjd med gör mig lycklig.

Den första novellen är klar. Det vill säga, basen till den första novellen. Den ska bearbetas också. Men först skriver jag nummer två och låter den andra vila så att jag sen kan se den med nya ögon.

Det här med att få uttrycka sig med, och få leka med, ord är verkligen fantastiskt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close