Skickar mejl till mig själv och det blir fail

Jag är en sån där som använder Twitter. Ibland mer, ibland mindre, oftast mindre än vad jag skulle vilja då tiden inte alltid räcker till. Idag hittade jag något riktigt bra och intressant att jag skickade det vidare till mig själv i ett mejl.

Trodde jag. Vart mitt mejl tog vägen vet jag inte och dumt nog så markerade jag inte den där tweeten så att jag enkelt kan hitta den igen. För du vet väl att både om du retweetar eller om du klickar på hjärtat/stjärnan så kan du göra listor av dessa och enkelt hitta dem senare. Det är därför du ska vara aktiv och engagera dig i bra tweets.

Hur som helst så hittade jag den där webbsidan som tweeten pekade på och nu kan jag dela med mig till dig av det som var så bra där.

Det har med Instagram att göraInstagram

Om du har Instagram så har du också hängt med i deras senaste påhitt med det som kallas Storys. Något som för övrigt redan finns på Snapchat. Fast där kanske inte hänger. Du kanske inte börjat använda Storys men du har säkert sett att det finns.

Hur som helst så kom det en uppdatering av appen nu (idag tror jag) där de lagt till bland möjligheten att spara och textalternativ med färg.

Om du vill spara dina bilder och videoklipp kan du nu göra det (sparar i ditt album på telefonen). Börja med att klicka på ikonen för Storys (ser ut som en rund ring med ett plus) och sedan när du är i läge för att ta en bild/film klickar du på kugghjulet (inställningar). Då kommer du in på något som heter Händelseinställningar där du kan bestämma lite olika saker men framför allt så kan du längst ner välja ”Spara delade foton” – gör det! Det här gör att du kan återanvända dina Storys i andra sociala medier.

Vill du skriva text på dina bilder eller din film klickar du som vanligt på bokstaven i hörnet så ja, sen är det bara att välja färg efter dagens eller stunden humör. Klickar du på pennan kan du välja tre olika pennor och så skriver du med fingret, i valfri färg förstås 😉Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close