Skaffa ett litterärt medicinskåp

Läste i LitterturMagazin om det här med att ”Skaffa dig ett litterärt medicinskåp”. Vilken bra idé! Egentligen så har jag ju redan detta men mina böcker är utspridda lite här och där i bokhyllan. Då kan det vara svårt att hitta det man behöver just då när man behöver det. Om ni förstås vad jag menar. Jag funderar nästan på att ta det bokstavligt, alltså skaffa mig ett medicinskåp där jag ställer in mina ”pillerburkar”. Men jag tänkte även ta och göra ett medicinskåp här på hemsidan. Det kommer att fyllas på efterhand. Gå gärna in och tipsa eller berätta vad du själv ställer in i ditt ”skåp”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close