Semester hemma, borta eller i fantasin

Torsdag jobbade jag sista dan på högskolan innan sommaren och fredag drog jag ner till Småland för ett stort släktkalas. Söndag hem igen. Väl hemma stupade jag i säng och idag drog jag vidare upp till Hälsingland. Här ska jag ägna mig åt att chilla och bara vara ett tag.

Jag gillar att resa även om det kan bli lite mycket ibland. Och jag skriver alltid på mina resor. Kan jag inte åka iväg finns det andra sätt att resa på. Då kan man resa i fantasin istället och till min hjälp har jag internet.

i veckans #100skrivutmaningar ska du få resa på det sättet. Så sätt dig framför datorn och leta upp en uteservering eller kanske bara en bänk på platsen du valt.

Lycka till!


 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close