Se, betrakta och lyssna

Jag älskar att resa

Både inom Sverige och utomlands, bara det är en resa helt enkelt. Men nu var det länge sedan jag var utomlands faktiskt så att jag just nu kommit iväg till Teneriffa känns som en extra bonus mitt i vardagen.

En vecka är jag här och på den veckan ska jag koppla av, njuta och insupa intryck av omgivningen. Och mycket intryck är det för det är mycket olika sorters människor på besök här.

Lyssnande bland folk

Det är väl just den där blandningen av besökare som gör det lite extra intressant när man sitter på ett kafé, en pub eller restaurang. Och jag gillar ju verkligen den där att sitta mitt i vimlet och se på människorna och även tjuvlyssna lite grann. Det är där man kan hitta så mycket bra stoff till sina texter.

Veckans skrivutmaning

I den här veckans utmaning så uppmanar jag dig att ge dig ut i vimlet och insupa intryck. Något du har fått göra tidigare men som aldrig är fel att bli påmind om.

Jag ligger just nu en timme efter er i Sverige och därför kommer den här utmaningen lite senare än tänkt. Ja, förutom det där att jag haft fullt upp med badande och annat skoj förstås.

Här är i alla fall den här veckans skrivutmaning och du, nu är vi inne på nummer 93! Det du!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close