Så mycket bättre!

Jag tycker nog att min sida blev mycket bättre med den här nya mallen. Ett av problemen med de här gratismallarna för wordpress är att jag inte vet i förväg hur det kommer att se ut eller hur det kommer att fungera. Jag får en förhandsvisning men den räcker inte till så långt som jag vill. Eftersom jag jobbar med webb så är jag kanske lite extra petig men jag vill att den ska fungera på ett visst sätt.

Det gjorde inte den mall som jag hade uppdaterat till sist. Av den anledningen har jag nu bytt mall igen till en som jag hittade bra rekommendationer på och som jag har testat på en annan sida för att se lite bättre.

Men innehållet på den här sidan och målet är förstås fortfarande densamma.

En annan sak som jag ändrat och som blivit mycket bättre är att du som prenumererar på nya inlägg kommer att kunna välja om du vill ha alla kategorier eller bara någon/några utvalda skickade till dig. Jag håller fortfarande på att uppdatera listan med prenumeranter men det kommer. Du hittar då en länk längst ner i mejlet från mig där du kan klicka för att ändra. Vill du då bara ha uppdateringar skickade till dig när jag skriver något inom sociala medier så väljer du alltså enbart en kategorin. Har du inte valt något så kommer du att få alla inlägg.

 

4 reaktioner på ”Så mycket bättre!”

  1. Riktigt snygg meny! Den inspirerar mig att byta mall på min blogg. Får se. Du får gärna ha synpunkter på min sida!
    Ha en fin lördag. Än så länge inga buggar …. eller vad det heter. ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close