På torsdag presenterar jag en ny gästbloggare

TorsdagPå torsdag får du veta vem som är den här veckans gästbloggare och som kommer att berätta om bland annat sin femårsplan. Hon (för det är en hon) tänker i de banorna precis som jag så det är lika roligt för mig att läsa som jag hoppas att det ska vara för dig.

Men först ska vi avverka några andra dagar den här veckan.

Skulle du också vilja gästblogga här hos mig? Läs lite mer här om vad det innebär och hör sen av dig till mig så kollar vi i kalendern när det passar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close