Nu planerar jag igen!

planerar skrivspa
Nästa Skrivspa blir neråt i landet

Planerar för ännu ett skrivspa

Jodå, så är det, att nu planerar jag och kommer snart att avslöja var nästa Skrivspa kommer att vara. En liten hint är dock att det blir lite längre neråt landet, alltså någonstans under Stockholm.

Först måste jag försöka få lite ordning i det här med att planera vilken helg i november, eller möjligtvis början av december, som det ska bli. Men det finns ett litet problem.

Problemet är på sätt och vis ett trevligt sådant även om det ställer till det. Jag är nämligen bjuden på ett bröllop i Indien och där har man inte samma traditioner som här i Sverige. Paret vet att det ska bli i november men datumet bestämmer inte de utan det gör en astrolog. Vad astrologen väntar på vet jag inte. Och jag vet inte ens om jag kommer att kunna åka dit helt enkelt på grund av ekonomi och tid. Att jag vill åka är det förstås ingen tvekan om, jag längtar tillbaka!

Det var verkligen en upplevelse

Jag var i Indien för två år sedan genom mitt dåvarande arbete och det är alltså nu två av de kollegor jag träffade där som ska gifta sig. Då, hade jag fullt upp med arbete hela dagarna och hann inte uppleva landet så mycket som jag hade velat. Förutom den dagen då de tog mig på en utflykt. En helt underbar dag med en färd upp i bergen och en promenad upp på toppen av ett berg för att se solnedgången. Det låter mer spektakulärt än vad det var kan jag säga och vi skrattade gott åt att den inte riktigt blev vad vi hade förväntat oss. Men att få se en del av landet, att få uppleva trafiken och kaoset var ett minne jag länge kommer bära med mig.

För något år sedan läste jag boken ”Indiens vackraste händer” och det var som att åter vara där i landet. Med det eviga tutandet från bilarna. Något som fick mig att skratta till varje gång. Det är ett färgstarkt och kryddigt land på många sätt och vis. Inte fullt så rent som det kan framstå från en del bilder men ändå så är det en väldig speciell känsla att komma dit. Och jag vill gärna återvända, speciellt för ett bröllop som varar i minst tre dagar.

Vill du hänga med på Skrivspa?

Åter till min plan för en kommande Skrivspahelg. Jag planerar alltså att ha den i november, troligtvis någonstans i Småland, och du som redan nu vet med dig att du är intresserad får gärna skicka ett mejl till boka@annahellqvist.com så sätter jag upp dig på listan över de som har första tjing på platserna. Sätt Skrivspa i November som ämnesrubrik. Det betyder inte att du låser upp dig på något sätt utan enbart att du hamnar på listan över de som får veta först när allt är bestämt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close