Novelltävlingar är uppdaterad (igen)

Jag har en brorsdotter som skriver härliga texter och har redan gått till final i en novelltävling för ett år sedan. För några veckor sen tipsade jag henne om en annan novelltävling och blev överlycklig (läs stolt) när hon kammade hem andraplatsen. Inspirerad av henne har jag nu lagt till även några novelltävlingar för ungdomar.

Min och brorsdotterns utmaning nu framöver är för mig att coacha och för henne att skicka in ett bidrag till Lilla Augustpriset. Vågar jag? skrev hon. Självklart! svarade jag. Vågar man inte vinner man aldrig. Om vinsten inte är priset eller finalplats så är det ändå en stor vinst att skicka in och låta någon annan läsa texten. Nog så stort steg faktiskt.

Naturligtvis har jag inte bara uppdaterat med tävlingar för ungdomar utan också för oss ”vuxna”.

Så in på sidan Novelltävlingar 2015 och se om du hittar nåt intressant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close