Nästan fullbokad skrivhelg i mars

Bättre julklapp kunde jag nog inte få än att redan innan julafton ha fyllt alla platserna till SkrivSpa i mars förutom en. Det finns alltså en ynka plats kvar sen är det fullt. Jag har avsatt möjligheten för 4 personer att ställa sig på väntelista om det skulle visa sig att någon behöver boka av.

Det blir fler tillfällen under året

Jodå, självklart kommer det fler tillfällen under året och det förhoppningsvis redan innan sommaren tagit ordentlig fart. Då kommer jag att sikta mot Hälsingland. Efter sommaren och framåt vintern kommer det troligtvis ett eller två tillfällen till. Var avslöjar jag inte än på ett tag.

Lite speciellt ställe

Som jag berättat tidigare så letar jag alltid efter annorlunda platser och boende för dessa skrivhelger. Alltid en plats med inspirerande miljö och gärna på ett boende som du kanske inte kände till eller hade kommit på tanken själv att ta dig till. Efter hand som jag samlat på mig ett antal sådana ställen kan det mycket väl bli ett återkommande tema. Det som är lite extra speciellt den här gången är inte bara platsen utan också det att vi kommer att bo i stugor utan el, bara uppvärmning med vedeldad kamin. Jag kan nästan redan nu höra spraket från elden och doften från kaminen.

En bra blandning av deltagare

Jag vill inte säga att det är något fel med enbart kvinnliga deltagare, inte alls, men jag är extra glad över att vi den här gången faktiskt är blandade. Ja naturligtvis inte blandande i boendet förutom de som bokat in sig så förstås. Nu har jag bland annat gott om plats kvar i en stuga för män så jag hoppas förstås på att fylla på där. Sen finns det plats kvar i de andra stugorna också så det spelar egentligen ingen roll vem som får den sista platsen. Jag är ju lika glad över alla mina deltagare så är det du som vill ha den ska du inte tveka.

Anmäl och boka din plats

Anmäl dig innan den 15 januari och ta del av Early bird. Då betalar du endast 2.695kr inkl.moms. Observera att betalningen måste ha kommit in senast den 18 januari, annars är det fullt pris som gäller.

Efter den 15 januari betalar du fullt pris – 2.995kr inkl.moms.

Boka din plats via den här länken

Vi ses i Fattigskogens Vildmarksby!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close