När du måste begränsa dig

Att skriva begränsa dig

Som du kanske kommer ihåg så skriver jag veckotidningsnoveller ibland. Det som är viktigt då är att hålla sig inom vissa ramar eftersom platsen i tidningen är begränsad. Samma sak är det när jag spökskriver för vissa webbsidor och bloggar. Då kan jag få en beställning på 300 ord och det gäller att försöka hålla sig inom den ordern.

Visserligen har jag lite mer frihet att gå över gränsen när det gäller inlägg på bloggen men i tidningarna är det tuffare.

Försök att hålla dig inom ramen

I den här veckans #100skrivutmaningar så utmanar jag dig att hålla dig inom ett visst mått och varken skriva mer eller mindre. Du får också några ord som ska ligga till grund för din text. Sommarinspirerat förstås.

Om en vecka ger jag mig av till Hälsingland och mitt lilla Pepparkakshus för att ligga i hängmattan, sitta och skriva eller bara vara. Där behöver jag inte begränsa mig utan väljer själv hur dagarna ska vara. Antagligen kommer någon av de kommande filmerna vara därifrån. Du får väl hänga med och se.

Skrivutmaning nummer sextiotvå

Här kommer i alla fall denna veckas skrivutmaning och som vanligt får du gärna dela med dig av dina resultat eller bara kommentera hur du upplevde övningen. Kommenterar kan du göra här nedanför.

Så, filmtime!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close