Med inspiration av hösten

höstenOm du frågar mig vilken årstid jag tycker bäst om så kommer jag svara hösten utan tvekan. Det kan i och för sig ha att göra med att jag är född på hösten men främst tror jag det är esteten i mig som blir så glad av alla vackra färger.

Det är lättare att andas på hösten

Färger, dofter, ljud och ljus för att inte tala om den här friska luften som gör det lättare att andas. Jag tycker inte om för varmt och jag har lite svårt med kyla men hösten är precis så där svenska lagom för mig. Det är nog den årstid som jag både känner mig mest kreativ och samtidigt den tid då jag kan bli så trött och håglös när solen inte tittar fram.

Det är just de där dagarna när solen stannar kvar bakom molnen som det är viktigt att komma ut. Så du som sitter inne och deppar, mitt tips till dig är att ta den där promenaden jag pratat om tidigare och ge dig ut den sväng. Kroppen behöver allt ljus den kan få om det så är molnigt.

Veckans utmaning har förstås med hösten att göra

Och den påminner även om en tidigare utmaning, närmare bestämt utmaning nr 7 om du kommer ihåg den.

Sätt igång och låt dig inspireras av filmen först och utmaningen sen – Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close