Marknadsför dig som författare

I veckan såg jag en efterlysning på Facebook angående det här med att marknadsföra sig som författare i sociala medier. Det är sådant jag sysslar med i mitt företag. Framför allt så handleder jag mindre företag i denna konst och författare, egenutgivare, är i alla högsta grad mindre företag. Därför tänkte jag att det nog är lika bra att jag förklarar här vad jag gör. Under fliken tjänster ser du sen hur du går tillväga för att kontakta mig.

Behöver du hjälp att marknadsföra dig som författare och din bok/dina böcker?

-Vill du stärka ditt varumärke, få nya läsare och/eller rätt sorts läsare? Hitta ett sätt att öka kommunikationen med dina läsare och därmed öka omsättningen?

Jag erbjuder handledning i sociala medier för dig som författare, du som inte har tillräcklig kunskap inom digital kommunikation, eller ekonomi för att anlita en större byrå. Sociala handledning författaremedier är ett kostnadseffektivt sätt för dig att både stärka ditt varumärke, öka kommunikationen med dina läsare och på så sätt öka din omsättning.

Mina erbjudande till dig är bland annat:
 • Att tillsammans med dig ta fram strategier, vägledning om olika möjligheter till inlägg, praktisk hantering och kom igång.
 • Uppföljning
 • Coaching och rådgivning
 • Hjälp att bygga kampanjer
Det här får du:
 • Snabb återkoppling
 • Effektivt och värdeskapande utförda uppdrag
 • Kompetens
 • Ett kostnadseffektivt medel för att nåt ut till dina kunder, både befintliga och nya
 • En möjlighet att stärka ditt varumärke (rykte)

Av mig får du ett personligt möte och engagemang oavsett om vi ses på nätet, i webbmöten, via telefon eller på plats.

2 reaktioner på ”Marknadsför dig som författare”

 1. Heja Anna!
  Jag som var din pilotperson kan säga att jag lärt mig massor om olika medier och framför allt att våga försöka. Att hitta rätt tänk och strategier att fortsätta utvecklas på egen hand.
  Anna, du ger verkligen snabb och proffsig hjälp för oss som är nybörjare eller behöver en skjuts i rätt riktning.
  Rekommenderas varmt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close