Ledighet och korrläsning

Det flesta har väl haft julledighet och så har även jag men för mig fortsatte den ledigheten i semester och en resa till lite varmare väder. Jag behövde det och jag kommer att behöva all energi som det kan ge mig för jag vet att året som just bara börjat kommer att vara fyllt av händelser.

Det ser jag fram emot, verkligen, och jag hoppas förstås att det inte enbart kommer att innebära jobb utan även fritid.

Förutom att vara ledig under julen har jag avslutat korrläsning/coachning av Ann Olerots manus till den kommande boken Änglasynden som ska vara ute i påsk. Jag skulle vilja påstå att jag inte korrläser i första hand utan även coachar när jag läser en text. Att ge respons och höja kvaliteten är något jag tycker är oerhört viktigt. Dels för den som skriver förstås men även för mig som läst så är det viktigt att känna mig stolt över den jag hjälpt.

Vi hade satt december som deadline för min läsning och vi snubblade väl ganska precis på målsnöret och drog över nån dag. Det som återstår är nu för Ann att göra de sista korrigeringarna i januari innan den ska gå i tryck. Ska bli riktigt spännande att se slutresultatet.

Under tiden som Ann svettas över sitt manus svettas jag i Floridas värme. Men till skillnad från Ann så har jag tillgång till pool i huset vi har hyrt. Min förhoppning är förstås att jag nu även ska ta mig tid att kolla på min egen text. Tills jag göra det samlar jag på intryck och D-vitamin.

2 reaktioner på ”Ledighet och korrläsning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close