Jag önskade att …

När jag var liten önskade jag mig en riktigt häst

Eller åtminstone en katt. En lillebror stod faktiskt inte på önskelistan men det fick jag minsann. Fast idag hade jag inte velat vara utan någon av dem. Men jag undrar hur det hade blivit om jag hade fått en häst? Eller om jag hade vuxit upp som indian. Ja det var ju faktiskt också en dröm jag hade. Kanske mer dröm än önskemål när jag tänker efter.

Det fanns så mycket jag önskade mig när jag var liten och så mycket som jag aldrig fick. Bland annat önskade jag att min pappa hade kommit och visat upp sig i min skola. För det kändes som om mina klasskompisar inte trodde att jag hade någon pappa. Jag undrar hur mitt liv hade varit då, om han hade bott närmare och varit mer delaktig i mina dagar.

Jag tror att alla önskade sig olika saker när de var små

Allt från en pryl till en resa eller som för mig en närvarande förälder. Undrar hur livet hade blivit då.

I veckans skrivutmaning får du skriva om det. Kolla in filmen så tror jag du förstår vad jag menar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close