Jag har läst!

I sommar snubblade jag över en bok i mitt twitterflöde. Ja där man minst anar det kan man hitta en skatt. Jag läste, gillade och hade svårt att lägga den ifrån mig. Jo visserligen hade jag semester och då är det väl just läsa man ska göra men det fanns mycket annat som också stod på agendan. Så jag fick ta till disciplin och enbart läsa på kvällstid. Tills ögonen föll ihop kan jag säga.

Gå in under boktips och läs mer om Prästens lilla flicka. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close