Jag har flyttat och hittat glömda saker

Den senaste tiden har jag packat och flyttat

Det är lite speciellt för jag hittar lådor på vinden som stått där orörda sen jag flyttade dit för 13 år sedan och i dessa lådor ligger saker jag glömt bort. Det är lite speciellt. Många saker väcker gamla minnen och en del saker är faktiskt sådana som jag har saknat. Även om jag inte vetat om det förrän nu när de kommer fram i ljuset igen.

Jag plockat upp och försöker få dem att hitta en plats i mitt nya hem. Inte helt lätt. En del är sådant som inte ska till mitt hem utan snarare flytta vidare till något av mina barn. Våra muggar med namn till exempel. Vi hade helt glömt bort att vi hade dem. Nu läser vi vad våra namn betyder igen som om det var första gången.

Det där med saker som har en historia gillar jag och jag brukar förmedla den vidare till de som vill lyssna. Ja muntligt alltså.

Veckans utmaning har med gamla glömda prylar att göra och med att skriva ner minnet, alltså dess historia.

Vad har du i dina gömmor? Längst in i lådan, garderoben eller skåpet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close