Jag bara förbereder mig reder mig …

Kommer ni ihåg att jag startade en skrivutmaning som heter 100dagar?

jag skriverTanken var att jag skulle utmana mig själv men så visade det sig att det fanns fler som var intresserade av att hänga på och vad kan väl inte bli bättre än att göra saker tillsammans.

Vi var cirka femtio tappra själar som gav sig in i den här svettiga utmaningen. Som för övrigt är inne på dag 86 idag. Det är nog så med utmaningar, oavsett om det gäller motion eller som i det här fallet skrivande, det är lätt att börja men svårt att verkligen hålla kvar gnistan. Nu är det en tapper liten skara som hänger kvar och ingen är ledsen för det. Inte vi som är kvar i alla fall.

Ibland kan det vara viktigt att slutföra något man påbörjat. Det är nog den viktigaste punkten för mig – att inte ge upp även om jag inte lyckas skriva varje dag men att hålla ut och slutföra det jag börjat. Någon annan kanske har upptäckt något annat på vägen. Vi är alla olika individer och vad vi än kommer fram till så ska det också vara något för just den personen och inte för någon annans skull.

Den 18 april kommer vi i mål och har alltså nått dag 100 – jippi!

Du kommer då kunna läsa lite mer om vad jag kommit fram till under mina 100 skrivutmaningsdagar. Men du kommer också att få läsa om min nästan utmaning till dig. En som visserligen har ett namn inte så olikt och som handlar om skrivande men inte alls är samma sak. Det blir en utmaning som ger dig en större valfrihet och inte på något låser upp dig under 100 dagar. Ja, om du nu inte vill det förstås *hi hi*.

Nyfiken?

Det hoppas jag att du är och även att det blir något du kommer att ha nytta av på flera sätt. Om allt går enligt planerna så startar den utmaningen måndagen den 25 april. Alltså en vecka efter att 100dagar har avslutats.

Utmaningen 100dagar kommer att gå igen i höst om du missade, inte orkade eller av någon annan anledning inte kunde hänga på nu och vill göra ett försök. Mer info om det kommer efter sommaren.4 reaktioner på ”Jag bara förbereder mig reder mig …”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close