Inspirarion, resa och intryck

Jodå, jag är fortfarande på resande fot. Men den här gången betydligt längre bort än förra veckan. Den här gången är jag i Indien, närmare bestämt Pune.

IMG_1196.JPG

Från första stund då jag klev av planet har jag samlat intryck. Och det är mycket kan jag säga. Det är först efter några dagar som jag känner att jag börjar få lite ordning på det hela. Och anledningen till detta är nog att jag börjar varje frukost nere i restaurangen med att skriva ner lite tankar på min Ipad.

Allt kommer inte med nu utan jag kommer att fylla på efter hand. Framför allt kommer jag att skriva en del vid mina byten av flyg på fredag när jag åker hem. Då har jag tre och en halv timmer på Delhi flygplats.

Jag har valt att göra rubriker för att samla det hela under. Ibland händer det att jag skriver direkt under en tidigare rubrik, som vid dagens frukost. Jag har även tagit en hel del bilder som kommer att vara bra komplement för att minnas.

Att vara på en sån här resa är ett bra tillfälle att träna sig på att gestalta och verkligen beskriva det jag känner här och nu för de känslorna kan vara svåra att minnas senare. Har jag väl skrivit ner dem däremot blir det lättare sen att ännu en gång återge dem vid tillfällen då detta kan behövas.

Idag har jag samlat på mig så otroligt mycket intryck att jag behöver sova och låta smälta dem innan de kommer ner på pappret. Och jag har varit på ett ställe som verkligen gjorde mig kär. Där skulle jag kunna tänka mig att sitta och skriva en bok faktiskt. Ett ställe med fantastiska berg, ljuden av gräshoppor men inga tutande bilar utan enbart ett fantastiskt lugn.

IMG_1215.JPG

3 reaktioner på ”Inspirarion, resa och intryck”

    1. Ja det är ett himla farande just nu. Igår kom jag hem från Helsingfors och team meeting. Nu tar jag det lugnt över julhelgerna och sen satsar jag faktiskt på två veckors semester. Längtar! Men ska också erkänna att jag nog råkade önska mer resande och frågan är väl om inte kosmos hörsammade mig 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close