Ibland kan det vara bra att se bakåt

Brukar du se på dina gamla texter?

Det gjorde jag idag. Letade upp en novell som jag skrev för några år sedan och började läsa. Då, jobbade jag ganska länge med texten och redigerade många gånger om. Jag lät texten vila och redigerade igen. Ändå, hittar jag förstås felaktigheter nu när jag läser.

Viktigast är förstås inte att hitta fel utan att se tillbaka på texter jag skrivit och upptäcka hur jag själv utvecklats i mitt skrivande. Och jag tycker inte det räcker med att bara notera det för sig själv utan att också skriva ner det jag upptäcker. För genom att skriva ner har jag samtidigt möjligheten att ta ytterligare steg i mitt skrivande.

Fira dina framgångar

Sen är det förstås väldigt roligt att se sina framgångar och framgångar ska man ju fira, eller hur – så nu firar vi den här veckan tycker jag!

Ha en underbar fortsättning på juldagarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close