Gott Nytt SkrivÅr 2014

Det här året ser jag verkligen fram emot. Jag tror att en hel del kommer att hända. Det största är att mitt manus kommer att bli klart för att skickas in till bokförlaget. Visserligen lider jag just nu av lite skrivångest men det kommer att släppa, det är jag säker på. Skrivångesten har bara med mitt manus att göra och inte skrivandet i övrigt och då finns det hopp.

Mina tankar inför År 2014 kan du läsa om på vardagsfundror.se

Eftersom ett av målen inför året 2014 och en del av kursen i Kreativt skrivande är att skriva dels en essä över mitt skrivande och dels marknadsföra mitt bokprojekt så kommer den här hemsidan att bli mycket mer levande under året. Välkommen att följa med på resan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close