Gästbloggaren Marie Hedegård debuterar

marie hedegårdJag debuterar i april med Så nära barfota på Lindelöws förlag.

Jag började min karriär som barnflicka i Paris och efter ett antal år som ekonom jobbar jag nu i skolans värld. Det är mitt intresse i människor och längtan efter att stötta som driver mig, både i skrivandet och på alla jobb.

I mina böcker skriver jag om det som ligger nära; kärlek och ensamhet, rädsla och mod. Med andra ord skriver jag om det där med att vara människa.

Mitt första inlägg gör jag som gästbloggare och det kan du läsa här på Annas sida, de följande kommer jag att publicera på min egen blogg. De kommer att handla om förverkligandet av drömmar, lärdomar och att våga slänga sig ut i det okända. Jag kommer också att berätta om processen från idé till bok och mina erfarenheter av författande.

Om du blir mer nyfiken på mig kan du hitta mig på www.mariehedegard.se

Här kan du hittar du min bok på Bokus

I morgon, fredag, kan du läsa del 1 av Maries inlägg

2 reaktioner på ”Gästbloggaren Marie Hedegård debuterar”

  1. Pingback: Hur envis är du? - Anna Hellqvist

  2. Pingback: Del 2: Envishet, tålamod och skrivande av Marie Hedegård - Anna Hellqvist

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close