Gästbloggare med intresse för webbdesign

Annika Vallgren gästbloggarHej,

Annika Vallgren heter jag som gästbloggar om webbdesign den här veckan. Jag är webbdesigner och driver webbsidan Hjälp med hemsidan.

Mitt intresse för webbdesign startade under mitt första studieår på högskolan. Där fick vi i uppgift att göra en hemsida för att lägga upp vår inlämningsuppgift.

Jag upplevde det först som väldigt svårt. Men när jag upptäckte att det gick att designa hemsidan så blev det väldigt roligt. Istället för en helt vit hemsida med lite text på, så kunde man piffa till den. Det var då jag fick blodad tand. Webbdesign var ju jättekul!

Sedan dess har jag varit fast. Vänner har bett mig om hemsidor och 2012 startade jag webbsidan ”Hjälp med hemsidan” och kunde samtidigt börja ta betalt för jobben jag gjorde.

Idag är det visserligen något enklare att göra en hemsida men arbetet erbjuder fortfarande många spännande utmaningar. Det gillar jag.

Förutom webbdesign erbjuder jag även grafisk design och enklare fotoretuschering. Jag arbetar även en hel del med sökmotoroptimering (SEO). Mitt mål är att kunna leva på det jag får in från Hjälp med hemsidan.

Mer om mitt arbete på webben, och hur jag tänker, berättar jag om i mitt gästblogginlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close