Gästbloggare här och spökskrivare där, Johan Hummelgård

Texter kan påverka, texter kan förändra.

Det är min utgångspunkt och målet med de texter jag skriver är just att påverka och förändra. Det är säkert många som skulle hålla med om att målet med deras texter är att påverka. Framkalla en känsla som gör att deckaren upplevs riktigt spännande. Framkalla en åsikt, en vilja att engagera sig eller känslor som tydligt speglar textens mål.

Jag tror att mina texter kan påverka, jag tror att mina texter kan förändra. Men de påverkar Google. Detta på ett eller annat sätt.

Johan Hummelgård heter jag och driver sedan 2004 företaget Skribentus. Som namnet avslöjar arbetar jag främst med texter. Mina kunder är företag som jobbar med affiliate, SEO och Content Marketing. Dagarna handlar om att skriva allt från enkla SEO-texter till faktabaserade texter inom Content Marketing eller redaktionella texter och intervjuer. En mix av textformer som ändå har en gemensam röd tråd.

Inom affiliate driver jag Sveriges största webbplats om saccosäckar, Saccosäckar.se. Under det senaste året har jag även jobbat en hel del med att bygga upp en större webbplats med enbart fokus på lövblåsar. Två olika sätt att jobba med affiliate men som ändå speglar vad detta är.

Som gästbloggare hos Anna kommer jag skriva om spökbloggning och affiliate. Just för att många inte vet vad det är – Vet du?

1 reaktion på ”Gästbloggare här och spökskrivare där, Johan Hummelgård”

  1. Pingback: Vad är affiliate? Skribentus förklarar - Anna Hellqvist

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close