Gå ut och hitta dina karaktärer

Nu känns det som om vi är mitt i sommaren även om den där högsommarvärmen inte riktigt infunnit sig. Inspirerad av vännerna på Facebook har jag försökt hitta kantareller i skogen men jag letade nog på fel ställe. Myggen lyckades däremot hitta mig.

Fruntimmersveckans regn tror jag hamnade på fel vecka i år men för min del gör det ingenting. En regnig vecka betyder för mig att jag helt enkelt får tid att göra annat än att vara ute hela tiden. Fast ute är jag ändå, mellan skurarna och jag har märkt att åskväder värmer upp en pool lika bra som sol.

Den här veckans övning hoppas jag att du ska hitta tid för att göra

Även om du umgås med familj och vänner. Den kräver visserligen att du får lite tid för dig själv men var smart. Är ni och handlar på stan så föreslå att ni ses på det där fiket där borta om en halvtimme och gå dit i förväg innan sällskapet kommer. Det räcker för att du ska kunna göra anteckningar och få det du behöver för att sedan kunna göra skrivutmaningen. Har du möjlighet att kunna sitta i lugn och ro på plats hur länge som helst är ju det förstås det ideala.

I övningen föreslår jag kafé men om du använder din kreativitet lite så kan du säker hitta andra platser där den här övningen passar in. Varför inte på badstranden till exempel.

Veckans övning handlar om att du ska iaktta och skapa dig en egen historia med det du ser men inte hör. Hur du ska gå tillväga berättar jag i filmen förstås. Det här är ett roligt sätt att gå ut och använda sin kreativitet och faktiskt vara tillåten att spekulera i vad andra säger, tänker och gör.

Lycka till!
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close