Förbereder mig på flera sätt

Mikrofon
iRig MIC Cast från Clas Ohlson kostar ca 399kr
Idag förbereder jag mig och har investerat i en liten mikrofon som kan sättas på mobilen.

Om det är en bra investering eller inte får nog tiden utvisa men den är värd att testa tycker jag. Framför allt så är tanken att använda den när jag spelar in #100skrivutmaningar för att bättra på ljudet. Liten och söt är den i alla fall och säkert väldigt lätt att tappa bort.

Det är alltid lika roligt att spela in de där utmaningarna för jag tar fram listan jag gjort för att se vad nästa utmaning ska vara men det slutar alltid med att jag har en ny idé på gång som jag istället fyller i. Så i princip har jag fortfarande inte kommit till nummer ett på listan alltså utan den har nu flyttat ner till femmans plats.

För det är väl ofta så när man får idéer, när jag väl kommit igång så bubblar de bara fram. Samma sak är det med skrivande. Ju mer du skriver desto mer och lättare blir det. När vi hade skrivutmaningen att skriva i 100 dagar skrevs faktiskt hela två böcker färdigt. Det gick av bara farten skulle man nog kunna säga. Ja inte av mig utan av två deltagare i utmaningen.

Mitt eget skrivande har just nu legat lite i träda.

Eller ja, att skriva på bloggen är ju också skrivande. Jag tänker då mer på noveller och manus. Istället har jag fullt upp med att skriva affärsplan, budget och marknadsundersökningar. Alla tidskrävande och betydligt mindre inspirerande än att skriva noveller förstås.

Det är då jag plötsligt står där och spelar in en skrivutmaning i stället!

En annan förberedelse är på gång.

Anna HelgessonSom inte kräver lika mycket arbete av mig om jag ska vara ärlig. Den här gången är det Anna Helgesson som förbereder att gästblogga hos mig. Hon kommer att skriva här under två fredagar med start den här veckan.

Dels kommer hon att berätta om sitt arbete med den senaste boken men också om det här med förlag. Missa inte det!

 

 

Har du testat någon av skrivutmaningarna? Eller kanske allihop. Berätta gärna.

Här kan du se spellistan på alla #100skrivutmaningarna  Mitt tips är att du prenumererar på kanalen på youtube så missar du garanterat inga filmer. Självklart läggs de upp här på bloggen också men oftast lite senare. Helt enkelt för att den måste publiceras på youtube först.

Nästa utmaning kommer att locka dig ut hoppas jag 😉Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close