Förberedelser för nästa romanprojekt

En författare gav rådet att ha flera manusprojekt på gång samtidigt. Men lägg fokus på ett och samla material till de andra under tiden. För ingen har tid eller råd att skriva en bok under tre år och sen först efter det påbörja nästa. Nästa ska redan vara igång. Så jag samlar just nu material till 3 – 4 projekt.

För den som är nyfiken (eller bara vill höra min ljuva stämma) så kan jag avslöja att jag kommer att delta i P2 klassisk morgon, i morgon tisdag ca 9:45. Där kommer jag att berätta om Sjostakovitjs och mitt nästa romanprojekt baserat på korrespondens mellan mamma och pappa, från slutet av 50-talet fram till min födelse -63. Men, naturligtvis blir det min tolkning och min fiktion, jag var ju inte där 🙂

Wish me luck!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close