Ett avbrott i vardagen för något roligt

Jag gillar verkligen programmet Babel på SVT2 söndagar klockan 20:00. Tyvärr ska jag erkänna att jag missar det många gånger men som tur är så finns det på SVTplay. Babel

SVTplay ser jag ganska mycket på förresten. Det finns en hel del trevliga serier, dokumentärer och annat intressant att kolla in.

Men tillbaka till Babel. Jag älskar ju att gå på författarkvällar och Babel är ju en form av sådan. Nu söker de studiopublik och varför inte? Ett härligt avbrott i vardagen. Än har jag inte bestämt vilken dag jag skulle vilja gå. Lite beror förstås på om jag kan komma från jobbet. Men den 1 april med krim-specialavsnitt låter helt klart intressant.

Är du intresserad av att bli studiopublik till vårens inspelningar av Babel? Det är gratis och först till kvarn gäller! Inspelning sker i tv-huset, Oxenstiernsgatan 34, Stockholm.

Du tas emot i receptionen kl 13.30 (om inget annat anges) och inspelningen tar cirka två timmar. Läs mer och boka dag här på SVTs sida

2 reaktioner på ”Ett avbrott i vardagen för något roligt”

    1. Tack! Ja jag ska faktiskt försöka komma iväg dit. Får se om jag lyckas få med mig lite sällskap. Jag är ju en sån där sällskaplig människa …:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close