En dag för önskningar

Idag är det julafton. För många en dag fylld av önskningar. En del som går i uppfyllelse, en del som kanske blir besvikelser. Hur det än blir så är det upp till dig, för du väljer, ingen annan.

Paket

För mig är det här en dag fylld av god mat och närheten till de jag älskar allra mest, min familj. Presenter är inte i fokus för det jag önskar mig är oftast inget som kan värderas i pengar. Av mig själv önskar jag i år allra mest en bra start på år 2015 och ett år som ska gå mycket mer i skrivandets anda än det gjort under 2014. För att kunna uppfylla den önskan måste jag hitta fokus, planera bättre och ha disciplin. Tid är en av de saker som jag plötsligt fick brist på under 2014 då ett jobb som jag inte hade förväntat mig dök upp. Det är ett roligt jobb och utmanande på flera sätt men det tar också mycket av min tid. Jag vet redan nu att det kommer att fortsätta på det sättet under 2015.

Jag deltog i ett webbseminarium som Ann Ljungberg hade och hon ställde där frågan vad vi ville satsa på under 2015. Utan att tänka efter såg jag hur jag svarade ”skriva fler noveller, för att känna att jag kan slutföra mina texter och för mitt skrivandes skull”. Vet inte var det kom ifrån, det bara dök upp. Men när jag väl såg det skrivet i text och när jag hörde Ann läsa upp det kände jag att det där är just precis vad jag ska göra under 2015. Och tiden för noveller kan inte bli bättre än nu, nu när så mycket härliga novellantologier som kommit ut. Det blir min present till mig själv i år.

Ingen kan bli gladare än jag över något sådant så – tack på förhand!

Vad ger ni er själv i julklapp i år?

 

2 reaktioner på ”En dag för önskningar”

  1. Åh, jag vill också skriva mer nästa år. Tiden är en stor svårighet att få till. Lycka till med att få ett härligt skrivarår 2015!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close