En arg författare

Den här veckan är min ork efter ett jobbpass på 16 timmar under gårdagen och en heldag idag slut så något vanligt inlägg blir det inte. Arg är jag inte även om det här inlägget ger sken av det. Jag har trots det tuffa arbetspasset haft roligt och känner mig otroligt nöjd med det jag och mina två kollegor lyckats åstadkomma. I morgon är jag ledig och ska då ägna mig åt att korrläsa boken jag fått i uppdrag att granska. Det här blir nog sista omgång. Kanske blir det ett inlägg också, vi får se.

När nu min ork är slut bjuder jag istället på två fantastiska komiker som aldrig verkade tappa orken då de var igång. Varsågod – här kommer Malte Lindeman, en arg författare.

3 reaktioner på ”En arg författare”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close