Det händer att jag råkar skicka iväg ett mejl för fort

stoppa mejl

 

Här ska du få ett tips av mig!

Jag använder mig av gmail och tycker det funkar väldigt bra. Det behövs dessutom för inloggning till sådant som Youtube osv. Sen kan man ha åsikter om att Google har lite för bra koll på mig men den diskussionen tänkte jag inte ta nu.

Däremot tänkte jag dela med mig av en nyhet som jag missat men som lanserades för inte så länge sen. En funktion som gör att du kan ångra och ta tillbaka mejlet du just råkade skicka iväg. Du kanske stavade ett namn fel, kom på att det skulle vara mer text eller kanske bara råkade klicka på skicka när du skulle klicka på bifogat (som jag gjorde idag).

Nu kan du alltså ångra dig och ta tillbaka det om du gör det inom 10 – 30 sekunder och om du har ställt in det i inställningarna förstås.

Läs Googles beskrivning hur du går tillväga. 

Tack Google för det!
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close