Denna dag är en annan dag

Det här är sista måndagen det här året

Snart blir det en annan dag och alla dagar denna vecka är de sista för detta år. Vissa år kan det kännas lite vemodigt men i år känns det riktigt bra att lämna det som varit bakom sig. Mitt år har inte varit det bästa år jag haft kan man enkelt uttrycka det. Men det ger väl nästa år desto bättre förutsättningar att kunna bli bättre.

En personlig utmaning

Så här i sluttampen av året tänkte jag att du ska få en annorlunda skrivutmaning. En utmaning för dig personligen att skriva ner. Jag tänkte dela med mig av något som jag gör varje år sen några år tillbaka. Eller ja, ska jag erkänna så missade jag det nog under 2016 så det kan vara därför som saker inte gått min väg. Jag har helt enkelt varit ofokuserad.

Mitt råd till dig är att ta dig tid och lyssna på det jag säger i filmen. Ta dig sedan tid att tänka efter och formulera orden på ett papper eller ett dokument i datorn. Det är inte så viktigt att du tar fram det igen förrän året är slut. Tankens makt är större än du tror. Jag brukar upprepa temat för mig själv och andra några gånger i alla fall för att verkligen förankra det hos mig själv.

Påminn dig själv

När du sedan är klart tar du och sätter en påminnelse i kalendern på denna dag nästa år då du tar fram ditt dokument och funderar på hur det gick. Du kommer troligtvis bli förvånad.

Vad är det för utmaning då? Jamen ta och titta på filmen så får du veta såklart. Och du – ha nu en riktigt bra vecka och sätt din årsutmaning på papper.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close