Den här veckan är Ingrid gästbloggare

Ingrid JönssonHej, jag heter Ingrid Jönsson och bor med min familj i Brösarps backar på Österlen i Skåne. Där arbetar jag som lärare på låg och mellanstadiet, men på fritiden skriver jag manus som jag hoppas ska bli barnböcker!

Två böcker för mellanåldern, ”Läsnovor” och ”Flickan i drömfångaren”, har jag hittills fått utgivna. Mitt förlag, ”Beta pedagog”, ger ut läromedel och skönlitteratur för barn. I oktober kommer min nästa bok ut: ”Chokladtoppar och vätteljus”.

Förra läsåret var jag tjänstledig för att gå en utbildning till skrivpedagog på Skurups folkhögskola. Jag gillar att undervisa och utbildningen ger mig möjlighet att hålla skrivkurser för vuxna och barn.

Jag driver en blogg på min hemsida www.ingridjonsson.com. Där skriver jag om stort och smått i min skrivarvardag.

Det ska bli roligt att gästblogga här hos Anna. Mina tre inlägg kommer att vara de första i en serie som handlar om att skriva för barn. Jag kallar den ”Kan man lära sig skriva för barn?” Här kommer jag att bidra med tips och funderingar och hoppas att du vill hänga på nu under tre dagar här framöver och sen förstås på min blogg Ingrid Jönsson

Här kan du läsa Ingrids alla tre inlägg:
Här hittar du Ingrids böcker:

2 reaktioner på ”Den här veckan är Ingrid gästbloggare”

  1. Pingback: I helgen var det release för Chokladtoppar och vätteljus - Anna Hellqvist

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close