Brev är alltid roliga

Visst är det väl roligt att få brev

Numera får man allt mer sällan personliga brev i brevlådan, istället är det mest räkningar eller reklam. Utom kanske nu i jultider då det kommer lite julkort förstås. Själv är jag riktigt dålig på att både skriva brev och kort men lovar mig varje år att bättra mig.

Ett nytt år i Norrbotten

Den här helgen har jag spenderat i Luleå och firat in det nya året med snö, raketer och norrsken. Helt underbart härligt. Dessutom har jag fått vara med en av mina bröder och hans härliga familj vilket alltid är inspirerande. Och ja, det har förstås gjort att det här inlägget för #100skrivutmaningar kommer extra sent idag. Det innebär också att jag inte har tillgång till allt det jag brukar ha när jag gör film så det blir lite annorlunda den här gången. Så kan det bli.

Första skrivutmaningen för i år

I denna månads skrivutmaningar föreslår jag att du jobbar vidare med förra veckans utmaning då du skulle formulera ett årstema. Den här gången handlar det om brevskrivande. Ett brevskrivande till dig själv och som kan vara spännande att få i brevlådan i slutet av år 2017.

Nyfiken? Kolla in filmen så får du veta lite mer. Jag har redan gjort utmaningen så nu är det din tur.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close