Sex ställen att göra bra klipp under black friday på nätet

black friday

OBS! Uppdaterad med fungerande länkar 😉

Det här med black friday har jag ärligt talat inte riktigt haft koll på men jag börjar nu förstå att även om det främst är ett fenomen i USA så kan vi ”over here” också göra bra klipp. Jag brukar inte göra reklam för att mina läsare ska handla men den här gången gör jag faktiskt ett undantag. Nu när jag hittat klipp på böcker och liknande så kan jag faktisk inte låta bli.

Läste du om boken som jag tipsade dig om igår, torsdag? Har du inte redan beställt så har du all chans att få den till ett riktigt bra pris nu (kolla i listan).

Du avgör själv om det är intressant men här kommer en lista på sex bra klipp på nätet som du kan göra idag:

  1. Adlibris har 20% rabatt på allt (och 70% rabatt på utvalda produkter)
  2. CDON firar black friday med erbjudanden på böcker, filmer, spel, och mycket mer
  3. Kjell & Company har 25 % rabatt på bläckpatroner och toner
  4. Bokus ger dig paketinslagning för 25kr och fri frakt över 99 kr
  5. InkClub ger alla kunder 20% rabatt från starten av black friday kl.00:01 och fram till kl.23:59 den 27/11.
  6. Jag har alltid något drickbart vid datorn. Hos Lagerhaus får du 20 % rabatt på muggar, glas  och annat fint under hela fredagen

2 reaktioner på ”Sex ställen att göra bra klipp under black friday på nätet”

    1. Ännu bättre blev det när jag såg till att det blev rätt länkar också 🙂 Vet inte vad som hände men nu är det korrigerat. Kan ha något att göra med att jag skrev det här inlägget sent igår efter att ha provsmakat tre olika sorters glögg …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close