Att tänka lite på ett annat sätt

Dags för förändring

För en tid sedan bestämde jag mig för att försöka göra något annorlunda varje dag. Det är inte helt lätt och jag måste öva. Men ju mer jag övar desto bättre går det och nu har jag dessutom utökat det där till att även försöka göra något som är lite läskigt.

Måste det vara läskigt?

Läskig ska inte veckans utmaning vara men den har ändå något med annorlunda att göra. För jag tror att vi genom att experimentera och våga gå utanför våra egna ramar lär oss massor. Vi upptäcker inte bara att vi kan utan också att det många gånger kan bli väldigt bra.

Jag befinner mig fortfarande i mitt lilla Pepparkakshus i Hälsingland och här har det regnat ganska så rejält. Vet inte om det är vädret som påverkar min internetuppkoppling men den svajar en del. Det har hänt förr vid dåligt väder. Nästa måndag befinner jag mig på en helt annan plats. Var får du veta då.

Nu är det dags för dig att ta itu med en skrivutmaning och prova något på ett annat sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close