Att resa bort och skriva

resa till svanseleDet är alltid svårt att hitta rätt ställe för att skriva och ibland kan det vara vara värt att resa iväg en vecka, helg eller varför inte en hel månad.

För min del har det än så länge inte blivit mer än en helg. Livet har helt enkelt inte tillåtit mer. Men jag drömmer förstås om det.

Jag vet att det finns många som drömmer om att både få komma iväg men också ha en egen liten stuga någonstans. Själv köpte jag mitt lilla pepparkakshus för snart fem år sedan. I mitt huvud såg jag framför mig hur jag skulle sitta där och skriva den där storsäljaren. Fast det har inte riktigt blivit så även om jag faktiskt sitter där och skriver från och till.

Inte för att det inte finns möjlighet att skriva där utan för att det finns så mycket annat som lockar min kreativitet utomhus. Så min tid för skrivande blir väldigt ofta begränsad till en eller två timmar.

Det är då jag börjar se mig om efter andra alternativ. Ställen dit jag kan åka med endast ett syfte – koppla bort vardagen och koppla på skrivandet. Ställen som svansele.se som ligger en bit upp i Sverige och mitt i naturen. Jag älskar ju det där att komma ut i naturen och tror att det är ett bra ställe för mig att kunna koncentrera mig på det jag ska.

Till Svansele skulle jag kunna åka bara för att vara och skriva och jag antar att det skulle vara ett måste för mig att besöka Annas Bagarstuga. Känner doften redan hit. Man måste ju ta en paus ibland och hämta inspiration.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close