Att jobba med en katt (eller två) i huset kräver viss list

kattJag har svårt att tänka mig livet utan katt men det finns stunder då de är mindre älskade än annars. Som när jag ska jobba. Det gäller att hitta bra lösningar för att få lite arbetsro.

Det har hänt att jag i ren desperation slänger ut dem. Detta funkar dock inte på vintern då mattes hjärta blöder för en frusen katt (ja jag veeet att de har päls). Bakom min skärma har jag byggt en katthängmatta som en lösning. När jag köpte min hängstol och ställde den så att en katt kan ha utsikt över mig i arbetsrummet visade det sig också vara en bra lösning (dyr kattsäng!.

Här en liten film med fler tips på lösningar när man har en katt-assistent.
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close