Årets mörkaste dag

Idag är tydligen dagen då vi har årets mörkaste dag och jag kan inte annat än hålla med. Det har inte funnit mycket till ljus under dagen och det känns i kroppen. Jag blir ofta så där trött och liksom inte vaknar när solen inte visar sig. Vare sig jag går ut eller är inne.

Blev lite glad när jag läste på en sida förslaget om att man skulle fira den här dagen. Det kanske är en bra idé för att göra dagen lite roligare och lite ljusare. Vi kanske helt enkelt ska fira att ljuset återvänder i morgon och att dagarna går åt rätt håll.

Det är vad jag hoppas just nu faktiskt – att dagarna ska gå åt rätt håll. För om jag ska erkänna så tycker jag nog inte att det här sista halvåret på år 2016 varit till min fördel. Ett skitår som någon sa och ja, jag håller med. Fördelen med skitår är att det oftast följs av något mycket bättre. Även om det inte känns så just då när man är mitt i smeten.

Nu låter det kanske som om året redan är slut men det är faktiskt över en vecka kvar. Innan det är slut ska det ätas julmat i några dagar och drickas en och annan glögg antar jag.

Så till alla er där ute som tycker dagen är lång idag, som funderar över hur året har varit och hur det kommande året ska bli. Till alla er vill jag säga – häng kvar, det kommer nya dagar, bättre dagar, roliga och spännande dagar. Förr eller senare i alla fall.

4 reaktioner på ”Årets mörkaste dag”

  1. Jag har en kompis som öppnar en skumpa på årets kortaste dag och firar att det snart blir ljusare. Det tycker jag du ska göra också! Hoppas nästa år blir bättre.
    Kram

    1. Så himla bra idé! Bubbel är bästa medicinen. Nästa år måste helt enkelt bli bättre för sämre än det här har varit är nog inte möjligt. Och jag är ju inte den som ger upp i första taget så hoppet lever och med lite bubbel på det blir det mesta bra tror jag nog 🙂 Kram!

    1. Åh jag gillar det där med många färger. Har inte tänkt det så förut, mer som svart. Men svart är en färg som består av många olika färger, precis som du skrev. Så tack för att du gav mig det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close