Äntligen har jag uppdaterat novelltävlingar

Jag tycker inte att man ska behöva be om ursäkt men när det gäller den här sidan för Novelltävlingar 2016 så vill jag ändå göra det. Det har helt enkelt inte funnits tid eller energi i mitt liv. Vilket är himla trist eftersom jag sätter en ära i att faktiskt uppdatera just den sidan så ofta som möjligt.

laptopNu! är den i alla fall uppdaterad med framför allt två novelltävlingar som har deadline redan den 14 och 17 november. Det finns inte tid att fundera för länge utan sätt igång och skriv.

Är det nu så att du behöver något för att komma igång så rekommenderar jag dig att göra någon av de #100skrivutmaningar som jag lägger ut varje måndag. Du hittar dem på Youtube eller så väljer du kategori #100skrivutmaningar här på bloggen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close