Äntligen är novelltävlingar uppdaterad

Jag tappade fart, sånt händer ibland hur ogärna jag än vill. Det innebar att jag inte lyckades uppdatera sidan för novelltävlingar på det sätt som jag lovat. Men nu så är jag igång igen och sidan Novelltävlingar 2018 är åter aktuell.

Om du känner till en tävling som fattas där men som borde vara med får du gärna skicka ett mejl till mig på me (at) annahellqvist.com så lägger jag dit den.

För den som är prenumerant (eller vill bli) på tidningen Skriva så finns det en tävling med deadline idag så skynda skynda.

Så ladda kaffe- eller tekoppen och skriv så att pennan glöder och skicka in dina bidrag. Vem vet, kanske är det just du som vinner den här gången. Om inte annat så skriver du och det är det viktigaste.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close