Alla hjärtans dag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Interflora

Det finns dagar och andra dagar

Det är inte helt lätt det här med dagar som återkommer år efter år. Dagar som jag ibland undrar om jag verkligen har lust att fira och dagar som jag verkligen har lust att fira. Lite snurrigt det där. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit speciellt bra på att fira vare sig mors dag eller fars dag och jag förväntar mig inte heller att mina barn ska göra det. Det är svårt att begära när jag själv inte haft den traditionen.

Kärlekens dag

Men det jag däremot gillar att fira är Alla hjärtans dag, kärlekens dag. Inte så att jag förväntar mig fina presenter utan snarare uppskattar jag det där lilla. Kommer ihåg ett tillfälle när mina barn var små och jag kom hem till ett köksbord där de hade lagt gelehjärtan på min tallrik. Så himla gulligt.

Jag tror att den där traditionen började i England för min del. Där skickade man kort på Alla hjärtans dag till den man var kär i, gärna anonyma kort. Att få ett kort med en kärlekshälsning från en hemlig beundrare är något speciellt och ja, jag fick ett sådant. Så enkelt, så fint och så spännande.

Det här med blommor

Blommor är jag av någon konstig anledning inte så bra på. Varken att ge eller att få. Samtidigt ska det väl erkännas att dofterna från en bukett blommor är fantastisk, speciellt nu när det inte finns så mycket av den varan ute. Av den anledningen skickade jag faktiskt en bukett blommor i helgen till en person som jag vet uppskattar det. Inte för att det är alla hjärtans dag utan för att hon kämpar mot cancer.

Varsågod, rabattkoden gäller idag

Nu hade jag sån tur att ramla över en rabattkod också som gäller till och med idag, den 10:e. Med tanke på fredagens Valentines day tänkte jag tipsa även dig om att beställa blommor på Interflora och skicka till en kär vän, syster, bror, barn eller vem det nu är. För smart nog så kan du beställa idag men välja leverans först på fredag.

Rabattkoden är adtinfluencers12 och om du använder länken till Interflora här ovanför får även jag en liten liten slant som tack.

Bra att veta är att rabattkoden inte kan kombineras med andra erbjudanden, köp av presentkort, stora gröna växter eller buketter med donation.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close