Ägna dig åt att rensa tankarna

Visst är det härligt med vår och en känsla av den kommande sommaren. Det ger mig alltid lust att rensa i både hus och trädgård. Men jag kan även behöva rensa lite bland mina tankar för att fokusera på mitt skrivande.

Det har redan gått sex veckor av hundra skrivutmaningar.

Det ni! Det betyder att du nu har sex övningar att välja mellan. För det är helt upp till dig hur och när du vill göra dem. För att hitta alla filmer kan du gå in på min kanal på youtube och titta i spellistan där. Eller så kan du titta på sidan 100 utmaningar här på bloggen där jag samlar länkarna till varje film. Där ser du också en kort beskrivning av vad filmen handlar om.

Den här veckan har jag valt en utmaning för som inte tar mer än 10 – 15 min och som jag faktiskt rekommenderar alla att starta varje skrivdag eller skrivstund med. Det kommer att ge dig betydligt bättre förutsättningar att fokusera på det där andra skrivandet.

I den här videon berättar jag om det här med flödesskrivande och utmaningen i det här är framför allt att inte redigera under tiden du skriver utan låt bara orden flöda.

Om du känner någon som också skulle behöva lite skrivutmaningar får du gärna rekommendera de här filmerna. Och om du har någon specifik fundering eller problem som du vill ha hjälp med kan du skriva i kommentaren här nedan eller skicka ett meddelande till mig via kontaktsidan.

Så, nu är det dags att ta en titt på veckans utmaning – lycka till!
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close