Våga befinna sig på okänd mark

Jag har tidigare pratat om att man kan gå in i en annan roll för att hitta och lära känna sin karaktär. Lite roligt (och läskigt) kan det bli om man väljer att gå in i rollen som en person man känner till och beundrar. Kanske någon man skulle vilja vara.

Det här med okända miljöer

I den här veckans skrivutmaning tar jag upp det här med miljöer och att våga ge sig in i en miljö man kanske aldrig, eller bara någon gång, har besökt.

Besök ett möbelvaruhus och sätt dig i ett rum som inte alls är så som du skulle möblera det eller besök ett slott. Om du inte har möjlighet att besöka miljön fysisk får du istället ge dig ut på research på nätet. Leta bilder, se vad andra skriver, hitta film, gå på hemnet, ja allt du kan hitta på.

Veckans #100skrivutmaningar

Här är nu veckans skrivutmaning en dag senare för jag befinner mig i en annan miljö än där jag brukar och idag har jag besökt ett dagis. Inte första gången jag gör det men det var väldigt länge sen. Saker förändras.

Share

2 svar

  1. Ethel skriver:

    Jag inspirerades av din tanke om en främmande miljö och av någon anledning kom jag att tänka på ett hav i ett varmt och för mig exotiskt land. En kort liten textbörjan som jag kan fortsätta på vid tillfälle:

    http://tittelina.blogspot.se/2017/10/djupt-vatten.html

    Tack för dina utmaningar! Nyttigt att tänka i andra spår, associera nytt. Kram från Ethel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close