Ge dig ut och var kreativ

6 svar

 1. Kim M Kimselius skriver:

  Ja, promenader ger kreativitet. Eftersom jag har har hundar blir det många promenader per dag. Kanske därför jag snart har gett ut 51 böcker 😉

  Kram Kim 🙂

  • Anna Hellqvist skriver:

   Ha ha ja där sa du nåt bra, 51 böcker och många promenader är beundransvärt. Jag är helt övertygad om att promenaderna har bidragit till din kreativitet 🙂

 2. Anna Helgesson skriver:

  Den ska jag titta på!
  Jag vet att kreativiteten flödar på promenader. Ibland har mina blivit både en och två timmar medan hjärnan och munnen har berättat och pratat och planerat intensivt. Jag försöker promenera varje dag, men lyckas inte alltid. Oftast är det ett sugande behov som inte går att stå emot. Skogen och fågelsången, du vet …
  Kram!

 3. Ethel skriver:

  Visst är det så. Det är när jag kopplar av och inte tänker alls, det är då lösningar poppar upp i skallen. Bara så där … utan föraning :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close