Tre dagars feber

6 svar

 1. John Nixon skriver:

  Jag är som Kim – om jag har feber, kan jag inte tänka att inte tala om att skriva, men annars skriver jag ofta för att förklara något för mig själv, eller för att uttrycka tankar och känslor jag inte har en annan utlopp för. Jag kallar det min dagbok och jag inte dela den med någon, men jag hämta ibland från det när jag saknar inspiration.

  • Anna Hellqvist skriver:

   Jag tänkte också dagbok, ändå är jag urkass på att skriva dagbok för det känns som om det kräver att man skriver varje dag. Däremot funkar det att kalla det för flödesskrivande 🙂 Perfekt för att hämta inspiration

 2. Eva skriver:

  Det är ett gott råd och just de texterna kan bli riktigt bra för där får man med sin känsla av bara farten.

 3. Kim M Kimselius skriver:

  Vad kul att du skriver Tredagarsfeber, för det är något jag får med jämna mellanrum. Kanske har vi aldrig blivit vuxna? 😉 När jag har feber fungerar det inte att skriva, blir inte alls de ord jag har tänkt.
  Krya på dig <3
  Kram Kim

  • Anna Hellqvist skriver:

   Tack! Åh vad skönt att höra fler drabbade av ”barnsjukdomar”. Nej det där skrivande går inte så bra när man är sjuk. Inte det seriösa i alla fall så jag håller mig till blajande 😉 Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close